Försäljning Villa, talatamaty, Antananarivo, Madagaskar, TALATAMATY

Försäljning - Cod. 27659

  • Typ: Villa
  • Område: 600 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2
  • Byggnadsvilkor: Excellent

Villan på 600m2 livlig, fullt möblerad, ligger i 15 mil från den internationella flygplatsen i Ivato och 20 mil i huvudstaden i Antananarivo, i en privilegierad miljö och tyst med en tropisk trädgård på 3000 m2 säker med en perimeter vägg på 4 meter hög, fruktträd (persimon, bananträd, äpplen kanel, päronträd, äppelträd, papayor, granatäpplen, vingårdar), en överflödande pool med en stor integrerad jacuzzi, ett duschutrymme, en pizzaugn i lägereld och en traditionell varang.


Med tre parkeringsgarage och en stor parkeringsplats, ett område för att spela boule, ett damm med fiskar, 2 köksträdgårdar, ett beroende för vakten och tvättstugan, visar yttre rymden sig mycket pratisk.

Egenskapen är utrustad med två boosters och två vattentankar på 1000 liter (250 us gallon) och en automatisk générator och är fullständig autonom i händelse av skärning.

Villan, helt luftkonditionerad, ordnad med fyra stora möblerade sovrum noggrant, alla med privat badrum, en föräldrasvit på 150m2 med balkong, skärm på 15m2, projektor och hemmabio (satellit 200 kanaler), kontor med skrivbord (WiFi internetuppkoppling ), omklädningsrum, badrum på 60m2 med rymdsport.

Loungen och matsalen på 150m2 med biljardbord visar sig perfekt användbar för dina mottagningar.

Köket, tillverkat med Labradoritsten och Katafray, på 60m2 fullt utrustat med ett amerikanskt kylskåp, en frysgräns och en vattenbrunn.

Villan är byggd i europeiska standarder med kvalitetsmaterial. Betongväggar, mark och träarbeten i palisander, isolerat ulltak av sten, vändbar luftkonditionering installerad 2011, automatisk belysning ute på hela trädgården.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB